Поставен е нов веб-сајт во мрежата на Ипсос Адриа

Поставен е нов веб-сајт во мрежата на Ипсос Адриа , кој е во согласност со стандардите на Ипсос групацијата и ги поддржува сите најнови видови на комуникација и интеракција со корисниците.